Legyél viszonteladó partnerünk!

Kedvezményes árak, hatalmas alkatrész választék, akár aznapi árufeladás!

Jelentkezésedet örömmel várjuk a viszontelado@roller-alkatresz.hu e-mail címen!

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

Blog

Ingyenes csomag visszaküldés menete

Ha Foxpost automatába kérted a csomagod és még sincs szükséged a megrendelt termékre/termékekre, akkor az átvételtől számított 30 napon belül díjmentesen visszaküldheted a csomagodat hozzánk, mi pedig visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) árát. Töltsd ki a Visszaküldési nyomtatványt (letöltheted innen: Visszaküldési nyomtatvány) és rakd bele a csomagba. A raktáros kollégánk így egyből tudni fogja, hogy mi a teendő a csomaggal (nem kell nyomoznia, sokat gyorsít a folyamaton). Fontos, hogy ne felejtsd le a banki adataidat! Bankszámlaszámra és bankszámla tulajdonos nevére van szükségünk a vételár visszautalásához. Ha a webshopunkban bankkártyával fizettél, akkor a Barion rendszerén keresztül fogjuk visszatéríteni a visszaküldött termék(ek) árát, a fizetéskor használt bankkártyára, ilyenkor nem szükséges a banki adatok megadása.

Címezd meg a csomagot. A címünk:

Woow Hungary Kft.

4031 Debrecen, Bartók Béla u. 61.

Menj el egy számodra szimpatikus Foxpost automatához (itt találod az automaták listáját: Foxpost csomagautomaták). Válaszd ki a képernyőn a csomagvisszaküldés gombot:

Foxpost automata kép 1

 

Írd be a csomagod átvételekor használt nyitókódot:

 

Foxpost automata 2

majd az OK megnyomása után nyílik a fiók ajtaja. Rakd be a csomagot, majd zárd be a fiók ajtót. Kész is vagy. A csomag visszaküldésről a Foxpost is készített egy rövid videót:

 

Miután a csomagod megérkezik a raktárunkba, pár napos átfutással feldolgozzuk, és visszatérítjük a vételárat. Erről emailben is küldünk Neked értesítést.

 

 

 

 

Nemrég vetted meg az elektromos rolleredet, vagy esetleg gondolkodsz a vásárlásán?

Összeszedtünk néhány praktikus jótanácsot, hogy az elektromos rollerednek a lehető leghosszabb legyen az élettartama, és persze hogy a rollerezés számodra minél gondtalanabb, örömtelibb, és biztonságosabb legyen.

Pár gondolat, amivel szeretnénk segíteni Vásárlóinkat a jó roller kiválasztásában.

Ezzel a rövid tájékoztató jellegű irománnyal szeretnénk egy picit átláthatóbbá tenni a Neuzer elektromos kerékpárok termék választékát, mely pillanatnyilag 59 különböző típusból áll. Természetesen, sok, itt leírt szempont más gyártmányú elektromos kerékpárokra is igaz.

Az 59 típusból közel 55 kerékpár ránézésre meglehetősen hasonló megjelenésű, közel hasonló áron! Mi hát köztük a különbség!?! Gyerünk, vágjunk rendet a sűrűben.

A Li-Ion akkumulátor-pakkok jelenleg az akkutechnika csúcsát képviselik. Magas áruk ellenére széleskörűen elterjedtek, rengeteg elektromos eszközben megtalálhatóak, mint elsődleges energiaforrás.

Néhány példa a sok közül:

  • mobiltelefonokban
  • elektromos-akkus fűnyírókban, kerti szerszámokban
  • elektromos kézi szerszámokban: elektromos csavarozókban, sarokcsiszolókban, stb.
  • laptopokban
  • elektromos járművekben: elektromos kerékpárokban, rollerekben, hoverboard-okban, stb.
  • elektromos autókban

Sokan feltették már ezt a kérdést nekem, vagy legalábbis a lényeget tekintve valami hasonlót.

Eddigi tapasztalataim alapjan az átlagos érdeklődő úgy tekint az elektromos rásegítéssel rendelkező kerékpárokra, mint egyfajta gyógyászati segédeszközre. Mintha csak a már tekerni képtelen, vagy tekerni nehezen tudó emberek, esetleg a lustábbak játékszere lenne az elektromos kerékpár. Valóban ezt a funkciót is tökéletesen ellátja, de azért ennél jóval többre is képes.

Lássuk csak:

Milyen elektromos kerékpár típusokat árulunk, és milyet nem?