Legyél viszonteladó partnerünk!

Kedvezményes árak, hatalmas alkatrész választék, akár aznapi árufeladás!

Jelentkezésedet örömmel várjuk a viszontelado@roller-alkatresz.hu e-mail címen!

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

Blog
2022.01.03 00:13

NÉHÁNY HASZNOS TANÁCS ELEKTROMOS ROLLER VÁLASZTÁSHOZ

NÉHÁNY HASZNOS TANÁCS ELEKTROMOS ROLLER VÁLASZTÁSHOZ

Pár gondolat, amivel szeretnénk segíteni Vásárlóinkat a jó roller kiválasztásában.

  1. Vedd figyelembe közlekedési szokásaidat, az általában megtenni kívánt útvonal minőségét, hosszát. Rosszabb minőségű vagy térköves utakra a 10"-os kerék méretű modelleket ajánljuk.
  2. Vedd figyelembe az elektromos roller névleges teljesítményét. Ha testsúlyod 80 kg felett van, nem javasoljuk a 350W teljesítmény alatti elektromos rollerek vásárlását, mert ezek a típusok nem lesznek kellően dinamikusak a biztonságos közlekedéshez.
  3. Nézd meg az eletromos roller terhelhetőségét, illetve az elektromos roller saját súlyát. Érdemes arányosítani, pl. egy 50 kg-os hölgyeknek nem javaslunk egy 28 kg-os rollert.
  4. Nézd meg az elektromos roller fékrendszerét. Léteznek elektronikus fékes, illetve hagyomásnyos "fizikai" fékes rollerek. Mindkét rendszernek vannak előnyei, hátrányai. Röviden: a hagyományos fékrendszerek valamivel erősebbek, hamarabb lefékezik a rollert, viszont szervizigényesebbek: időnként be kell állítani, betétet kell benne cserélni, stb. Az elektronikus fékek karbantartás mentesek, de valamivel gyengébbek.
  5. Nézd meg a roller anyaghasználatát, az alkalmazott anyagok vastagságát, minőségét. A jobb minőségű elektromos rollerek biztonságosabbak, tartósabbak.
  6. Ha teheted, válaszd a nagyobb hatótávú modelleket, mert lábbal hajtani egy elektromos rollert nem nagy buli.. :-)

Nemrég vetted meg az elektromos rolleredet, vagy esetleg gondolkodsz a vásárlásán?

Összeszedtünk néhány praktikus jótanácsot, hogy az elektromos rollerednek a lehető leghosszabb legyen az élettartama, és persze hogy a rollerezés számodra minél gondtalanabb, örömtelibb, és biztonságosabb legyen.

A Li-Ion akkumulátor-pakkok jelenleg az akkutechnika csúcsát képviselik. Magas áruk ellenére széleskörűen elterjedtek, rengeteg elektromos eszközben megtalálhatóak, mint elsődleges energiaforrás.

Néhány példa a sok közül:

  • mobiltelefonokban
  • elektromos-akkus fűnyírókban, kerti szerszámokban
  • elektromos kézi szerszámokban: elektromos csavarozókban, sarokcsiszolókban, stb.
  • laptopokban
  • elektromos járművekben: elektromos kerékpárokban, rollerekben, hoverboard-okban, stb.
  • elektromos autókban