Legyél viszonteladó partnerünk!

Kedvezményes árak, hatalmas alkatrész választék, akár aznapi árufeladás!

Jelentkezésedet örömmel várjuk a viszontelado@roller-alkatresz.hu e-mail címen!

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
WooW Hungary Kft.
Cím:
4031 Debrecen, Kishegyesi út 1-11.
Személyes átvétel itt:
4031 Debrecen, Kishegyesi út 1-11.
Telefon:
Áruház neve:
ROLLER-ALKATRÉSZ-TARTOZÉK
Adószám:
12119655-2-09
EU adószám:
HU12119655
Cégjegyzék szám:
09-09-004666
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Debreceni Cégbíróság
Bankszámlaszám:
CIB Bank Zrt. 10700141-04782201-51100005
IBAN:
HU28 1070 0141 0478 2201 5110 0005
Kapcsolattartó neve:
Szabó Miklós
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36302585880
Kapcsolattartó e-mail címe:

 

Előzetes egyeztetés esetén igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni a kedves Vásárlóinknak, Érdeklődőinknek megfelelő időponthoz!

Szállítás
 • Személyes átvétel az üzletünkben (4031 Debrecen, Kishegyesi út 1-11. TESCO üzletsorán REMAX üzlet)
  A megrendelt termékek a Debrecen, Kishegyesi út 1-11. szám alatti TESCO Áruház üzletsorán található REMAX üzletben is átvehetőek a hét minden napján (kivétel munkaszüneti napok, állami ünnepek). A helyszínen készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni.
  Nyitvatartás:
  hétfőtől - szombatig: 9.00 -20.00
  vasárnap: 9.00 - 19.00
 • FOXPOST csomagautomata
  Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába és nem kell egész nap a futárra várnod! Csomagautomata-hálózatuk automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, beltéren és kültéren egyaránt, akár 0-24-ben is elérhetőek. Esetenként előfordulhat, hogy egyes automaták túlterheltek, ezért a gyorsabb átvétel érdekében az automataválasztás során vedd figyelembe az automaták telítettségi színjelzését. Csomagod bármikor és bárhol nyomon követheted a FOXPOST applikációban, és segítségével át is veheted. Rendelésed a futárunknak való átadástól számítottan akár 1 munkanap alatt kiszállítják, amint az megérkezik az automatába e-mailben értesítenek és küldenek egy egyedi átvételi kódot. Majd elsődlegesen Viberen, vagy pedig SMS-ben küldenek egy értesítést Neked, amely tartalmazza az átvételi határidőt óra-perc pontossággal. A csomagátvételre 4 nap áll rendelkezésedre. Amennyiben regisztrált felhasználó vagy, és ugyanazon adatokkal rendeltél webshopunkban, mint ami a FOXPOST fiókodban szerepel, akkor gyorsan és könnyedén átveheted rendelésed a FOXPOST alkalmazással, és még az egyedi kódra sem lesz szükséged.
  Fontos: Az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni, vagy FOXPOST applikációs átvétel esetén SimplePay-en keresztül.
  foxpost_hu_api2_automata
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  2 998  Ft
  590 Ft
  2 999  Ft
  -
  ingyenes
 • GLS csomagautomaták és csomagpontok
  Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

  A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

  GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
  mygls_api_dropoffpoints
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  9 999  Ft
  990 Ft
  10 000  Ft
  -
  ingyenes
 • GLS házhozszállítás
  Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

  A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
  mygls_api
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  29 999  Ft
  1 900 Ft
  30 000  Ft
  -
  ingyenes
 • MPL csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db
  Cégünknek ezzel a szállítással megrendelt csomagoknál telefonon fel kell venni a kapcsolatot adategyeztetés céljából a vásárlóval, majd manuálisan kell adminisztrálnia, ezután el kell juttatnia egy postára és ott feladni. A csomag kezelése, postára történő elszállítása és feladása ezért további bruttó 2500 Ft logisztikai többletköltséggel jár, mely a postai díjakon felül fizetendő! Így az összes költség bruttó 3.490 Ft! Postai csomagfeladásra heti 1 alkalommal van lehetőségünk, ezért a normál postai szállítási idő meghosszabbodhat akár plusz egy héttel is.
  MPL csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db
  Szállítási költség: 990 Ft
 • MPL háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db
  Cégünknek ezzel a szállítással megrendelt csomagokat mérlegelnie kell. Ha a csomag tömege meghaladná a 10 kg-ot akkor telefonon egyeztetnie kell a vásárlóval a szállítási díj emelkedéséről, majd utána manuálisan adminisztrálnia kell, illetve el kell juttatnia egy postára és ott feladni. A csomag kezelése, postára történő elszállítása és feladása ezért további bruttó 2500 Ft többletköltséggel jár, mely a postai díjakon felül fizetendő! Így az összes költség bruttó 4.490 Ft! Postai csomagfeladásra heti 1 alkalommal van lehetőségünk, ezért a normál postai szállítási idő meghosszabbodhat akár plusz egy héttel is.
  MPL háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db
  Szállítási költség: 1 990 Ft
 • MPL háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db
  Cégünknek ezzel a szállítással megrendelt csomagokat mérlegelnie kell. Ha a csomag tömege meghaladná a 20 kg-ot akkor telefonon egyeztetnie kell a vásárlóval a szállítási díj emelkedéséről, majd utána manuálisan adminisztrálnia kell, illetve el kell juttatnia egy postára és ott feladni. A csomag kezelése, postára történő elszállítása és feladása ezért további bruttó 2500 Ft többletköltséggel jár, mely a postai díjakon felül fizetendő! Így az összes költség bruttó 5.490 Ft! Postai csomagfeladásra heti 1 alkalommal van lehetőségünk, ezért a normál postai szállítási idő meghosszabbodhat akár plusz egy héttel is.
  MPL háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db
  Szállítási költség: 2 990 Ft
 • MPL háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db
  Cégünknek ezzel a szállítással megrendelt csomagokat mérlegelnie kell. Ha a csomag tömege meghaladná a 40 kg-ot akkor telefonon egyeztetnie kell a vásárlóval a szállítási mód váltásáról (csomag megosztásról), majd utána manuálisan adminisztrálnia kell, illetve el kell juttatnia egy postára és ott feladni. A csomag kezelése, postára történő elszállítása és feladása ezért további bruttó 2500 Ft többletköltséggel jár, mely a postai díjakon felül fizetendő! Így az összes költség bruttó 8.490 Ft! Postai csomagfeladásra heti 1 alkalommal van lehetőségünk, ezért a normál postai szállítási idő meghosszabbodhat akár plusz egy héttel is.
  MPL háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db
  Szállítási költség: 5 990 Ft
Fizetés
 • Bankkártyás fizetés BARIONnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE
 • Utánvét FOXPOST
  Utánvétes fizetési mód esetén a kezelési költség 590 Ft. FOXPOST házhozszállítás, vagy csomagpontos kiszállítás esetén az utánvéttel fizethető összeg maximum 150.000 Ft. Az utánvét összegét az automatáknál bankkártyával tudja fizetni a vásárló.
 • Utánvét GLS
  Utánvétes fizetési mód esetén a kezelési költség 200 Ft. GLS házhozszállítás, vagy csomagpontos kiszállítás esetén az utánvéttel fizethető összeg maximum 500.000 Ft. Az utánvét összegét az automatáknál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni a vásárló.
 • Fizetés a helyszínen
  Üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával is kifizetheti rendelését.