Legyél viszonteladó partnerünk!

Kedvezményes árak, hatalmas alkatrész választék, akár aznapi árufeladás!

Jelentkezésedet örömmel várjuk a viszontelado@roller-alkatresz.hu e-mail címen!

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

Xiaomi Roller Matrica Doodle Sárga (Small Szett)
Xiaomi Roller Matrica Doodle Sárga (Small Szett)
5 900 Ft

Xiaomi Roller Matrica Doodle Sárga (Small Szett)

Elektromos roller kiegészítő. Prémium WOOW Stickers 3 darabos small matrica szett Doodle mintával, matt fekete-sárga színben.

 

Használható XIAOMI M365, 1S, Essential, MI SCOOTER 3 típusú elektromos rollerekhez. Magas minőségű, vízálló, autóipari légcsatornás vynilből készített matricák.

 

Tedd egyedibbé, vagányabbá rolleredet matricáinkkal! Folyamatosan bővítjük választékunkat a WOOW Stickers márka termékeivel, érdemes lesz időről-időre visszalátogatni oldalunkra, sok-sok új design-al várunk majd!

Tekintsd meg SMALL MATRICA SZETT választékunkat ide kattintva.

 

Alacsony készlet
5 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

WOOW STICKERS XIAOMI ROLLER MATRICA

SMALL SZETT

A WOOW Stickers matricái egy új, prémium kategóriát képviselnek a roller matricák között. Az alapanyagtól a kivitelezésen keresztül a csomagolással bezárólag tetten érhető a tökéletességre való törekvés.

A miért

Miért érdemes matricaszettet rakni rollerünkre? Három érvünk is van rá:

Egyedi design

A minket körülvevő világ ezer színben pompázik, miért pont a Te rollered legyen unalmas, szürke? Itt a lehetőség, keress egy számodra megfelelő design-t és színezd ki vele rollered! Dobd fel a külsejét, ahogy a mondás tartja, "a változatosság gyönyörködtet".

Állag- értékmegóvás

Most vetted a rollered és szeretnél rá vigyázni, szeretnéd hosszú távon megóvni a külsejét? Szeretnéd, ha karcmentes maradna? A megoldás a matricázás, amellett, hogy egyedi és vagány rollered lesz, az értékét is növeled. A hibátlan és karcmentes külsejű járművek a használt piacon is magasabb értéket képviselnek, de legalábbis könnyebben és hamarabb eladhatóak.

Biztonság

Ha úgy érzed a gyári világítás nem elég, kellene egy kis plusz láthatóság, válassz a fényvisszaverő matricáink közül. A fényvisszaverő fóliák a sötétben növelik a láthatóságot, a mintás fóliáinkkal bevont rollerek pedig nappal keltik fel a figyelmet, feltűnőbbé tesznek a közlekedés során. 

Az alábbiakban pedig bemutatjuk miért érdemes a WOOW Stickers matrica szettjeit választani:

Alapanyag

Háromrétegű rendszer. Az alapot a belga gyártmányú, légcsatornás rendszerrel rendelkező, vízálló, magas tartósságú (ún. 7 éves) vinyl alapanyag képviseli. (Az egyedi – luxus autók teljes becsomagolásánál/befóliázásánál is ezeket az anyagokat használják.) Erre kerül a GREENGUARD GOLD és ECOLOGO* tanúsítással rendelkező (oldószermentes, nikkelmentes, veszélyesanyag-mentes), harmadik generációs latex festékkel készített nyomat. Ezután a digitális nyomdatechnikában amúgy is kifejezetten karcállónak, tartósnak számító latex nyomatok bevonásra kerülnek az alap fóliához fejlesztett belga gyártmányú, matt laminátummal. A selyemfényű összhatás magáért beszél, a roller felületének a tapintása is megváltozik, prémium érzetet kelt.

Nyomat

Digitális nyomdatechnikával készült, csíkozásmentes, magas szín konzisztenciájú, karcálló, UV-stabil, tartós latex nyomat.

Csomagolás

A WOOW Stickers termékei a matricák IPhone-jai. Igényes csomagolásban érkeznek, ajándékként sem vallunk velük szégyent.

Felhelyezés

A matrica szett dupla kontúr vágott, ezért nagyon egyszerűen, könnyedén eltávolítható a hordozó papírjáról. Mivel a fólia légcsatornás ragasztórendszerrel van ellátva (bubble free air release channels), ezért a felhelyezés kifejezetten könnyűnek számít. Elég csak könnyedén odanyomni a rollerhez a fóliát, annyira megtapad, hogy könnyen tudjuk illeszteni a részeket. Ha elrontanánk, egyszerűen csak húzzuk le és illesszük újra. Ha megtaláltuk a végleges pozícióját a fóliának, nyomjuk rá, dörzsöljük rá a váz elemeire (közben melegítsük hajszárítóval). A buborékosodás elkerülésére szolgáló apró csatornákon keresztül távozni fog a levegő a nyomat alól és hibátlan, buborékmentes, selyemfényű, kellemes tapintású felületet kapunk.

A szett tartalma

A Small szett az alábbi matricákat tartalmazza:

- Rövidített kormányoszlop matrica, mely a bowdenek alsó-felső ki- és belépési pontjait elkerüli, ezáltal nagyon egyszerű felhelyezni, bár kevesebbet takar (Nem éri teljesen körbe a kormányoszlopot)

- Rövidített bal alsó talpmatrica, az extra könnyű felhelyezés érdekében

- Rövidített jobb alsó talpmatrica, az extra könnyű felhelyezés érdekében

Megjegyzés

Néhány fontos információ a matricáinkkal kapcsolatban:

- Matricáink szándékosan ráhagyással készülnek, hogy a roller gyártása során keletkező eltérések kiküszöbölhetőek legyenek (pl. eltérő hegesztési varratok, PVC gumitömítés illesztések, stb.).

- A valós termék és a monitoron megjelenő színe között műszaki okok miatt (RGB - CMYK megjelenítése) előfordulhat különbség.

Különbség a szettek között

Jelenleg 3 különböző szett közül választhatsz:

Small szett tartalma

- Rövidített kormányoszlop matrica, mely a bowdenek alsó-felső ki- és belépési pontjait elkerüli, ezáltal nagyon egyszerű felhelyezni, bár kevesebbet takar (Nem éri teljesen körbe a kormányoszlopot)

- Rövidített bal alsó talpmatrica, az extra könnyű felhelyezés érdekében

- Rövidített jobb alsó talpmatrica, az extra könnyű felhelyezés érdekében

Mid szett tartalma

- Közepesen hosszú kormányoszlop matrica, mely felül körbeveszi, alul elkerüli a bowdenek alsó-felső ki- és belépési pontjait, ezáltal még mindig könnyű felhelyezni, de már lényegesen többet takar és véd a kormányoszlopból (Még ez sem éri teljesen körbe a kormányoszlopot, de a Small szettben lévő matricánál szélesebb)

- Teljes hosszúságú bal alsó talpmatrica (Megegyezik a Full szettben lévő matricák méretével)

- Teljes hosszúságú jobb alsó talpmatrica (Megegyezik a Full szettben lévő matricák méretével)

- Első talprész alatti matrica (Megegyezik a Full szettben lévő matricák méretével)

- Első talprész matrica

Full szett tartalma

- Gyakorlatilag a vázrészt szinte teljesen bevonja (néhány íves rész, valamint hegesztési varrat kivételével)

- A kormányoszlop matrica teljes hosszúságú és teljesen körbeveszi a bowdenek alsó-felső ki- és belépési pontjait

A Mid szett tartalmán felül még az alábbi matricákat tartalmazza:

- 4 db-os csuklószerkezet matrica az összes kis elemre a csuklószerkezeten

- Összekötő cső matrica az íves részeken bericcelve

- Fejcső matrica

A Full szett használatával kompromisszummentesen bevonható rollerünk fém váza. A tartósság és a minőségi megjelenés érdekében a WOOW Stickers nem használ matricákat a több irányba ívelődő műanyag alkatrészeken, mint pl. a sárvédőkön.

Használhatóság 

Ez a matrica szett a XIAOMI M365, 1S, Essential, MI Scooter 3 típusú rollerekhez használható.

Tartósság, kezelés

A felhasznált alapanyagoknak és az alkalmazott nyomdatechnológiának köszönhetően a matricák kifejezetten tartósnak számítanak, éveken keresztül számíthatsz rájuk.

Eltávolíthatóság

Ha meguntad matricádat, és felfrissítenéd a rollered külsejét, könnyedén eltávolíthatod, cserélheted őket. Az eltávolításhoz szükség esetén segédanyagot itt találsz: link.

Folyamatosan bővülő választék

Folyamatosan bővítjük választékunkat a WOOW Stickers matricáival, érdemes lesz időről-időre visszalátogatni oldalunkra, sok szép új design-al várunk majd!

 

Tekintsd meg SMALL MATRICA SZETT választékunkat ide kattintva.

*www.ul.com/resources/ecologo-certification-program

Adatok
Cikkszám:
230513W004
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek