Legyél viszonteladó partnerünk!

Kedvezményes árak, hatalmas alkatrész választék, akár aznapi árufeladás!

Jelentkezésedet örömmel várjuk a viszontelado@roller-alkatresz.hu e-mail címen!

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

Shiochic szélesített talprész (XIAOMI M365 PRO, fancy-yellow)

Szélesített talprész a spanyol Shiochic-től "FANCY - YELLOW" színben. Használható a XIAOMI M365 PRO/PRO2 elektromos rollerekhez. Felszerelése egyszerű, a szetthez adott alumínium adapterek segítségével könnyen fel lehet csavarozni fúrás nélkül.

Segítségével a rollered használata kényelmesebb, biztonságosabb, és egyedibb lesz. Ha nagy lábon élsz akkor erre a kiegészítőre van szükséged. Többféle színben elérhető! A szett tartalmazza a talprészt, alumínium adaptereket, csavarokat, és a talprész stílusához illő matricákat.

Nincs raktáron
24 000 Ft
Részletek

SHIOCHIC FANCY YELLOW szélesített talprész

 

A széles talprész segítségével a jóval kényelmesebbé tudod tenni a rolleredet, különösen, ha nagyobb lábmérettel rendelkezel. A kényelem mellett biztonságosabb is lesz, hiszen több helye lesz a talpadnak a szélesebb pozició felvételéhez. A talprészről nézd meg az alábbi rövid videót:

A spanyol gyártó termékeit egyszerű felszerelni, a hozzá adott alumínium adapterek segítségével. Nincs szükség fúrásra. Bármikor visszaalakíthatod rolleredet az eredeti állapotára, illetve választhatsz más design-t is. A szetthez adott matricákkal még egyedibbé teheted rolleredet, de választhatsz a többi matricáink közül is.

A 9mm vastag rétegelt lemez magas stabilitást ad a használónak.

Adatok
Cikkszám:
230218B016
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!