Legyél viszonteladó partnerünk!

Kedvezményes árak, hatalmas alkatrész választék, akár aznapi árufeladás!

Jelentkezésedet örömmel várjuk a viszontelado@roller-alkatresz.hu e-mail címen!

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

Kugoo M4, M4Pro

Kugoo M4, M4Pro elektromos rollerek alkatrészei

Ebben a kategóriában a Kugoo M4 és M4Pro típusú elektromos roller alkatrészei találhatók. Asztali gépen a bal oldalon található szűrők segítségével könnyebben megtalálhatja a keresett alkatrészeket. Mobiltelefonon használva az oldalt a  gombra kattintva jönnek elő a szűrők, érdemes használni őket. 

Az oldal legalján megtalálhatók a Kugoo M4 és az M4 Pro lényegesebb műszaki adatai.

 


13termék
Alacsony készlet 
Roller típus:
Kugoo M4, Kugoo Kirin M4, Kugoo Kirin M4 Pro
2 900 Ft
Nincs raktáron
Roller típus:
Akai F3, Akai F10, AOVOPRO ES80 M365, Cecotec Bongo A sorozat, Kugoo Kirin S1 Pro, Kugoo Kirin S8 Pro, Kugoo Kirin G2, Kugoo Kirin G2 Pro, Kugoo G Booster, Kugoo M4, Okai Neon Lite ES10, Kugoo G2 Pro (régi modell), Kugoo Kirin M4, Kugoo Kirin M4 Pro, Motus Scooty 8.5, Motus Pro 8.5 Lite, Segway Ninebot Max G30, Segway Ninebot Max G30LE, Segway Ninebot Max G30D, Segway Ninebot Max G30E, Segway Ninebot D18, Segway Ninebot D28, Segway Ninebot D38, Segway Ninebot F20, Segway Ninebot F25, Segway Ninebot F30, Segway Ninebot F40, Xiaomi M365, Xiaomi 1S, Xiaomi Essential, Xiaomi Pro, Xiaomi Pro2, Xiaomi MI 3, Xiaomi MI 3 LITE, Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (1 generáció), Xiaomi Electric Scooter 4, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (1. generáció)
12 000 Ft
 
13termék

Kugoo M4 elektromos roller jellemzői

 

A Kugoo M4 elektromos roller 2020-ban jelent meg a piacon. Jó ár-érték közepes teljesítménnyel rendelkező elektromos rollernek számít. Íme a főbb jellemzői:

Motor és Teljesítmény: Az M4 egy 500W-os kefe nélküli motort használ, ami akár 43 km/h sebességet is képes elérni. A motor névleges feszültsége 48V, maximális fordulatszáma 1050, és 21 N.m nyomatékkal rendelkezik​.

Akkumulátor: A roller 48V-os lítium-akkumulátort használ, amelynek kapacitása 10Ah-tól 12Ah-ig terjed, és egy töltéssel körülbelül 35-40 km megtételére képes. A töltési idő körülbelül 6-8 óra​.

Váz és Tervezés: Az M4 váza alumínium ötvözet, ami erős és tartós. Maximális terhelhetősége 120 kg​​. A roller összecsukható kialakítású, ami növeli hordozhatóságát annak ellenére, hogy súlya körülbelül 22,5-24 kg (körülbelül 50 font).

Kerekek és Fékrendszerek: 10"x3" -os tömlős terepgumikkal vannak felszerelve, amelyek kényelmes utazást biztosítanak különböző terepen. A fékrendszer mind az első, mind a hátsó kerekeken mechanikus tárcsafékeket tartalmaz, amelyek hatékony fékezést garantálnak​.

További Jellemzők: A roller talprésze 55 cm hosszú és 19 cm széles, ez kényelmes utazást tesz lehetővé. A roller első LED lámpával és hátsó lámpával van felszerelve a jobb láthatóság érdekében éjszaka. Emellett első-hátsó lengéscsillapító rendszert is tartalmaz, amely simábbá teszi az utazást egyenetlen felületeken (régebbi konstrukció). A kormány állítható, így különböző magasságú felhasználók számára is megfelelő​ lehet.

Összességében a Kugoo M4 egy jó teljesítményű, kiváló ár-érték arányú, de már régebbi konstrúkciójú elektromos roller.

 

 

 

Kugoo Kirin (Kukirin) M4 Pro elektromos roller jellemzői

A Kugoo Kirin M4 Pro a korábbi M4-es javított erősebb változata, erősebb motor, nagyobb hatótáv, továbbfejlesztett összecsukó szerkezet, modernebb dizájn jellemzi. Főbb jellemzői:

Motor és Teljesítmény: Az M4 Pro egy 500W-os kefe nélküli motort használ, ami akár 45 km/h sebességet is képes elérni. A motor névleges feszültsége 48V, maximális fordulatszáma 1050, és 21 N.m nyomatékkal rendelkezik​.

Akkumulátor: A roller 48V-os lítium-akkumulátort használ, amelynek kapacitása 16Ah-tól 18Ah-ig terjed, és egy töltéssel körülbelül 70 km megtételére képes (laboratórriumi körülmények között, a valóságban jóval kevesebbet). A töltési idő körülbelül 6-8 óra​.

Váz és Tervezés: Az M4 Pro váza alumínium ötvözet, ami erős és tartós. Maximális terhelhetősége 120 kg​​. A roller összecsukható kialakítású, mely tovább lett fejlesztve az M4 óta, ami növeli hordozhatóságát annak ellenére, hogy súlya körülbelül 23 kg (körülbelül 50 font).

Kerekek és Fékrendszerek: 10"x4" -os tömlős terepgumikkal vannak felszerelve, amelyek kényelmes utazást biztosítanak különböző terepen. A fékrendszer mind az első, mind a hátsó kerekeken mechanikus tárcsafékeket tartalmaz, amelyek hatékony fékezést garantálnak​.

További Jellemzők: A roller talprésze 55 cm hosszú és 22 cm széles, ez még kényelmesebb utazást tesz lehetővé. A roller első LED lámpával és hátsó lámpával van felszerelve a jobb láthatóság érdekében éjszaka. Emellett első-hátsó lengéscsillapító rendszert is tartalmaz, amely simábbá teszi az utazást egyenetlen felületeken (régebbi konstrukció). A kormány állítható, így különböző magasságú felhasználók számára is megfelelő​ lehet.

Összességében a Kugoo Kirin M4 Pro sokat fejlődőtt lényeges dolgokban az M4-hez képest.