Legyél viszonteladó partnerünk!

Kedvezményes árak, hatalmas alkatrész választék, akár aznapi árufeladás!

Jelentkezésedet örömmel várjuk a viszontelado@roller-alkatresz.hu e-mail címen!

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

Bosch EasyPump hordozható elektromos pumpa (LI-ION, USB, 10 BAR)

Könnyen hordozható akkumulátoros pumpa, melynek a segítségével roller, kerékpár, motorkerékpár, autó kerekeit is felfújhatja. "Életmentő" eszköz lehet defekt esetén. Elektromos rollerek mellé kifejezetten javasoljuk, mert könnyű csatlakoztatni a roller szelepéhez és könnyen felfújtathatjuk vele rollerünk kerekeit. (Sok defekt oka az alacsony keréknyomás!)

Nincs raktáron
25 500 Ft
Részletek

BOSCH EASY PUMP

elektromos pumpa

 

Kivitel, megjelenés

Igényes, masszív, jól kézreálló ergonomikus darab. Minden porcikájából sugárzik a németes precizítás. A tömlő végén található menetese csatlakozó segítségével még a nehezen hozzáférhető szelepű XIAOMI M365 -ös rollerek kerekeit is könnyedén felfújhatjuk, ellenőrízhetjük a keréknyomást vele.

 

Kezelés

A kezelése egyszerű, könnyen értelmezhető. 5 gombot és egy fekete hátterű LCD kijelzőt tartalmaz. 

- "POWER" gomb: ki-be kapcsolhatjuk a pumpát,

- "+" gomb: a kívánt levegőnyomás beállítására szolgál, növelhetjük a beállított értéket,

- "-" gomb: a kívánt levegőnyomás beállítására szolgál, csökkenthejük a beállított értéket,

- "UNIT": válthatunk a kijelzett levegőnyomás mértékegységei között: BAR/PSI/KPA

- "START/STOP": elindíthatjuk, leállíthatjuk a pumpálást.

Bosch Easy Pump kijelző

A háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőn fényes nappal vagy akár éjszaka is könnyedén leolvashatjuk a lényeges értékeket: aktuális keréknyomás/kívánt keréknyomás/mértékegység/akkumulátor töltöttsége.

 

Méretek

Kis súlyának (0,4 kg) és kis méretének (valamint a dobozban található textil zsákjának) köszönhetően igazán könnyen magunkkal vihetjük. Akár egy rolleres táskában is elfér. Defekt esetén egy zsebszerszám készlet valamint egy tartalék belső gumi segítségével 10 perc alatt orvosolhatjuk a hibát.

 

Csomag tartalma

A különböző adaptereken kívül (labda szelep, stb) egy USB - USB-C csatlakozós töltőkábelt csomagoltak hozzá (töltő adapter nincs a csomagban). Így gyakorlatilag egy USB-C kimenetű mobiltelefontöltővel feltöltheti otthonában, vagy akár autójában is (USB-C -s szivargyújtó segítségével).

Bosch Easy Pump tartozékai

 

Az alábbi videóban alaposan tesztelik a kis pumpát, fujtatnak vele kerékpár, autó, roller, motorkerékpár kerekét, sőt még egy rögbi labdát is:

Adatok
Cikkszám:
2351T