Fast delivery directly from our warehouse!

Place your order by noon and you can receive it the next morning.

ELECTRIC KICKSCOOTER PARTS, ACCESSORIES, REPAIR SHOPS

Xiaomi Roller Matrica Fast&Furious (Fekete, első talprész)
Xiaomi Roller Matrica Fast&Furious (Fekete, első talprész)
900 Ft

Xiaomi Roller Matrica Fast&Furious (Fekete, első talprész)

Elektromos roller kiegészítő. Első talprész matrica "Fast&Furious" mintával, fekete színben.

 

Használható XIAOMI M365, ESSENTIAL, 1S, PRO, PRO2, MI SCOOTER 3 típusú elektromos rollerekhez. A talprész elejénél lévő fém részre lehet felragasztani a vízálló, magas minőségű, autóipari légcsatornás vynilből készített matricát.

 

Tedd egyedibbé, vagányabbá rolleredet matricáinkkal! Folyamatosan bővítjük választékunkat a WOOW Stickers márka termékeivel, érdemes lesz időről-időre visszalátogatni oldalunkra, sok-sok új design-al várunk majd!

Tekintsd meg ELSŐ TALPRÉSZ MATRICA választékunkat ide kattintva.

in stock
900 Ft
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Egyedi design

A minket körülvevő világ ezer színben pompázik, miért pont a Te rollered legyen unalmas, szürke? Itt a lehetőség, keress egy számodra megfelelő design-t és színezd ki vele rollered! Dobd fel a külsejét, ahogy a mondás tartja, "a változatosság gyönyörködtet".
 
Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes a WOOW Stickers matricáit választani:

Alapanyag

Háromrétegű rendszer. Az alapot a belga gyártmányú, légcsatornás rendszerrel rendelkező, vízálló, magas tartósságú (ún. 7 éves) vinyl alapanyag képviseli. (Az egyedi – luxus autók teljes becsomagolásánál/befóliázásánál is ezeket az anyagokat használják.) Erre kerül a GREENGUARD GOLD és ECOLOGO* tanúsítással rendelkező (oldószermentes, nikkelmentes, veszélyesanyag-mentes), harmadik generációs latex festékkel készített nyomat. Ezután a digitális nyomdatechnikában amúgy is kifejezetten karcállónak, tartósnak számító latex nyomatok bevonásra kerülnek az alap fóliához fejlesztett belga gyártmányú, matt laminátummal. A selyemfényű összhatás magáért beszél, a roller felületének a tapintása is megváltozik, prémium érzetet kelt.

Nyomat

Digitális nyomdatechnikával készült, csíkozásmentes, magas szín konzisztenciájú, karcálló, UV-stabil, tartós latex nyomat.

Felhelyezés

A matrica szett dupla kontúr vágott, ezért nagyon egyszerűen, könnyedén eltávolítható a hordozó papírjáról. Mivel a fólia légcsatornás ragasztórendszerrel van ellátva (bubble free air release channels), ezért a felhelyezés kifejezetten könnyűnek számít. Elég csak könnyedén odanyomni a rollerhez a fóliát, annyira megtapad, hogy könnyen tudjuk illeszteni a részeket. Ha elrontanánk, egyszerűen csak húzzuk le és illesszük újra. Ha megtaláltuk a végleges pozícióját a fóliának, nyomjuk rá, dörzsöljük rá a váz elemeire (közben melegítsük hajszárítóval). A buborékosodás elkerülésére szolgáló apró csatornákon keresztül távozni fog a levegő a nyomat alól és hibátlan, buborékmentes, selyemfényű, kellemes tapintású felületet kapunk.

Megjegyzés

Néhány fontos információ a matricáinkkal kapcsolatban:
 
Matricáink szándékosan ráhagyással készülnek, hogy a roller gyártása során keletkező eltérések kiküszöbölhetőek legyenek (pl. eltérő hegesztési varratok, PVC gumitömítés illesztések, stb.).
 
A valós termék és a monitoron megjelenő színe között műszaki okok miatt (RGB - CMYK megjelenítése) előfordulhat különbség.

Használhatóság 

Ez a matrica XIAOMI M365, ESSENTIAL, 1S, PRO, PRO2, MI SCOOTER 3 típusú rollerekhez használható.

Tartósság, kezelés

A felhasznált alapanyagoknak és az alkalmazott nyomdatechnológiának köszönhetően a matricák kifejezetten tartósnak számítanak, éveken keresztül számíthatsz rájuk.

Eltávolíthatóság

Ha meguntad matricádat, és felfrissítenéd a rollered külsejét, könnyedén eltávolíthatod, cserélheted őket.

Folyamatosan bővülő választék

Folyamatosan bővítjük választékunkat a WOOW Stickers matricáival, érdemes lesz időről-időre visszalátogatni oldalunkra, sok-sok új design-al várunk majd!

Tekintsd meg ELSŐ TALPRÉSZ MATRICA választékunkat ide kattintva.

 

*www.ul.com/resources/ecologo-certification-program

Info
Article No.:
230515W004
Similar products