Fast delivery directly from our warehouse!

Place your order by noon and you can receive it the next morning.

ELECTRIC KICKSCOOTER PARTS, ACCESSORIES, REPAIR SHOPS

Shiochic szélesített talprész (XIAOMI M365 PRO, crocodil-yellow)

Szélesített talprész a spanyol Shiochic-től "CROCODIL - YELLOW" színben. Használható a XIAOMI M365 PRO/PRO2 elektromos rollerekhez. Felszerelése egyszerű, a szetthez adott alumínium adapterek segítségével könnyen fel lehet csavarozni fúrás nélkül.

Segítségével a rollered használata kényelmesebb, biztonságosabb, és egyedibb lesz. Ha nagy lábon élsz akkor erre a kiegészítőre van szükséged. Többféle színben elérhető! A szett tartalmazza a talprészt, alumínium adaptereket, csavarokat, és a talprész stílusához illő matricákat.

Out of stock
24 000 Ft
Details

SHIOCHIC CROCODIL YELLOW szélesített talprész

 

A széles talprész segítségével a jóval kényelmesebbé tudod tenni a rolleredet, különösen, ha nagyobb lábmérettel rendelkezel. A kényelem mellett biztonságosabb is lesz, hiszen több helye lesz a talpadnak a szélesebb pozició felvételéhez. A talprészről nézd meg az alábbi rövid videót:

A spanyol gyártó termékeit egyszerű felszerelni, a hozzá adott alumínium adapterek segítségével. Nincs szükség fúrásra. Bármikor visszaalakíthatod rolleredet az eredeti állapotára, illetve választhatsz más design-t is. A szetthez adott matricákkal még egyedibbé teheted rolleredet, de választhatsz a többi matricáink közül is.

A 9mm vastag rétegelt lemez magas stabilitást ad a használónak.

Info
Article No.:
230218B017
Similar products