Fast delivery directly from our warehouse!

Place your order by noon and you can receive it the next morning.

ELECTRIC KICKSCOOTER PARTS, ACCESSORIES, REPAIR SHOPS

Kugoo M4, M4Pro

Kugoo M4, M4Pro

This category includes parts for the Kugoo M4, Kugoo Kirin M4,  M4 Pro.


7product 17
Out of stock
Scooter type:
Kugoo M4, Kugoo Kirin M4, Kugoo Kirin M4 Pro
Part type:
Plastic/rubber parts
2 900 Ft
7product 17

Kugoo M4 elektromos roller jellemzői

 

A Kugoo M4 elektromos roller 2020-ban jelent meg a piacon. Jó ár-érték közepes teljesítménnyel rendelkező elektromos rollernek számít. Íme a főbb jellemzői:

Motor és Teljesítmény: Az M4 egy 500W-os kefe nélküli motort használ, ami akár 43 km/h sebességet is képes elérni. A motor névleges feszültsége 48V, maximális fordulatszáma 1050, és 21 N.m nyomatékkal rendelkezik​.

Akkumulátor: A roller 48V-os lítium-akkumulátort használ, amelynek kapacitása 10Ah-tól 12Ah-ig terjed, és egy töltéssel körülbelül 35-40 km megtételére képes. A töltési idő körülbelül 6-8 óra​.

Váz és Tervezés: Az M4 váza alumínium ötvözet, ami erős és tartós. Maximális terhelhetősége 120 kg​​. A roller összecsukható kialakítású, ami növeli hordozhatóságát annak ellenére, hogy súlya körülbelül 22,5-24 kg (körülbelül 50 font).

Kerekek és Fékrendszerek: 10"x3" -os tömlős terepgumikkal vannak felszerelve, amelyek kényelmes utazást biztosítanak különböző terepen. A fékrendszer mind az első, mind a hátsó kerekeken mechanikus tárcsafékeket tartalmaz, amelyek hatékony fékezést garantálnak​.

További Jellemzők: A roller talprésze 55 cm hosszú és 19 cm széles, ez kényelmes utazást tesz lehetővé. A roller első LED lámpával és hátsó lámpával van felszerelve a jobb láthatóság érdekében éjszaka. Emellett első-hátsó lengéscsillapító rendszert is tartalmaz, amely simábbá teszi az utazást egyenetlen felületeken (régebbi konstrukció). A kormány állítható, így különböző magasságú felhasználók számára is megfelelő​ lehet.

Összességében a Kugoo M4 egy jó teljesítményű, kiváló ár-érték arányú, de már régebbi konstrúkciójú elektromos roller.

 

 

 

Kugoo Kirin (Kukirin) M4 Pro elektromos roller jellemzői

A Kugoo Kirin M4 Pro a korábbi M4-es javított erősebb változata, erősebb motor, nagyobb hatótáv, továbbfejlesztett összecsukó szerkezet, modernebb dizájn jellemzi. Főbb jellemzői:

Motor és Teljesítmény: Az M4 Pro egy 500W-os kefe nélküli motort használ, ami akár 45 km/h sebességet is képes elérni. A motor névleges feszültsége 48V, maximális fordulatszáma 1050, és 21 N.m nyomatékkal rendelkezik​.

Akkumulátor: A roller 48V-os lítium-akkumulátort használ, amelynek kapacitása 16Ah-tól 18Ah-ig terjed, és egy töltéssel körülbelül 70 km megtételére képes (laboratórriumi körülmények között, a valóságban jóval kevesebbet). A töltési idő körülbelül 6-8 óra​.

Váz és Tervezés: Az M4 Pro váza alumínium ötvözet, ami erős és tartós. Maximális terhelhetősége 120 kg​​. A roller összecsukható kialakítású, mely tovább lett fejlesztve az M4 óta, ami növeli hordozhatóságát annak ellenére, hogy súlya körülbelül 23 kg (körülbelül 50 font).

Kerekek és Fékrendszerek: 10"x4" -os tömlős terepgumikkal vannak felszerelve, amelyek kényelmes utazást biztosítanak különböző terepen. A fékrendszer mind az első, mind a hátsó kerekeken mechanikus tárcsafékeket tartalmaz, amelyek hatékony fékezést garantálnak​.

További Jellemzők: A roller talprésze 55 cm hosszú és 22 cm széles, ez még kényelmesebb utazást tesz lehetővé. A roller első LED lámpával és hátsó lámpával van felszerelve a jobb láthatóság érdekében éjszaka. Emellett első-hátsó lengéscsillapító rendszert is tartalmaz, amely simábbá teszi az utazást egyenetlen felületeken (régebbi konstrukció). A kormány állítható, így különböző magasságú felhasználók számára is megfelelő​ lehet.

Összességében a Kugoo Kirin M4 Pro sokat fejlődőtt lényeges dolgokban az M4-hez képest.