Xiaomi roller, Ninebot roller, alkatrészek, tartozékok, szerviz

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

URBAN elektromos rollerek

Florian Walberg az EGRET és a THE-URBAN elektromos rollerek atyja a 2000 évek elején még tour manager-ként dolgozott, és így folyamatosan utazgatott Európa és Ázsia különböző országaiba, városaiba. A nagyobb, városon belüli távolságok leküzdésére kapott egy elektromos rollert a barátnőjétől. Akkor még Ő sem sejtette, hogy ez egy hosszú utazás lesz.

A kezdeti bütykölgetésekből, otthoni javításokból nőtt ki mára az egyik legkomolyabb német prémium rollergyártóvá a cége a Walberg Urban Electrics Gmbh. Napjainkban a hamburgi EGRET és a THE-URBAN elektromos rollerei folyamatosan nyerik meg vagy érnek el jó eredményeket a német AutoBild vagy a német Test.de összehasonlító tesztjein.

Az EGRET mellett a THE-URBAN a Walber Electrics másik prémium márkája szerényebb árcédulával. A szerényebb árcédula miatt a műszaki paraméterek is valamivel szerényebbek. Ugyanakkor a minősége a gyönyörű kidolgozás, a minőségi alkatrészek, a német összeszerelési minőség az Egretével egyezik. A minőség azonban nem áll meg a terméknél. Az ügyfélszolgálatuk tapasztalataink szerint magas színvonalú.


3termék 13
3termék 13