Xiaomi roller, Ninebot roller, alkatrészek, tartozékok, szerviz

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

CRUSSIS elektromos kerékpárok

A CRUSSIS elektromos kerékpárok gyártója fiatal, ugyanakkor rendkívül dinamikusan fejlődő cseh elektromos kerékpár gyártó. Az első olyan gyártó a partnereink közül, amelyik kifejezetten az elektromos kerékpárok gyártásával kezdte meg tevékenységét 2012-ben. Közvetlen gyári kapcsolatunknak köszönhetően egyre szélesebb választékban, nagyon kedvező áron kínáljuk a CRUSSIS márka kerékpáros termékeit.

Első saját kollekciójuk bemutatása a 2013-as For Bikes kiállításon került sor, fél évvel később már több mint 100 kereskedő partnerük volt Csehországban. 2015-ben nyitották meg új üzemüket, ekkor már 35 különböző elektromos modelljük volt. Szintén 2015-ben indították útjára a felnőtt roller családjukat, melyeknek komoly versenyzői kulturája van Csehországban. 2016 tavasza volt a nemzetközi nyitás ideje a CRUSSIS márka életében, ekkor már 8 európai országban és az Egyesült Államokban is forgalmazták termékeiket. 2017-ben, 2018-ban folyamatosan újabb és újabb elektromos modellekkel rukkoltak elő, így termék pallettájukban már nem csak a középkategóriás modellek, hanem összteleszkópos valamit karbonszálas kerékpárok is jelen voltak. Csehországban a CRUSSIS volt az első márka, melynek már a középkategóriás elektromos kerékpárjai is integrált akkumulátorral voltak építve. A márkára jellemző a hagyományos cseh minőség ötvözése a modern formavilággal, a vidám, olykor-olykor formabontó színek alkalmazása.

A hatalmas elektromos kerékpár választék mellett hangsúlyt fektetnek a saját márkás gyári kiegészítőkre is, technikai ruházat, bukósisak, napszemüveg, világítás, szerszámkészlet, kulacs+tartó, lakatok, táskák, stb. széles választékban elérhetőek.


1termék 11
1termék 11