Kérdésed van? Hívj minket, szívesen segítünk! +36301205753

HUSKEEBIKE • ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK SZAKÜZLETE

ZERO 8PRO (48V-15.6AH) elektromos roller

Se a design -ra, se a tudásra nem lehet panasz!

Kiemelkedő anyaghasználat, erős motor, nagy LG cellás akkumulátor, dupla lengőkaros állítható tekercsrugós első-hátsó felfüggesztés, első-hátsó dobfékek, RFID kártyás indításgátlás, modern design, gyönyörű fényezés, LED-es fények.

Nincs raktáron
350 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

ZERO azaz Z8PRO elektromos roller

ÜZLETÜNKBEN KIPRÓBÁLHATÓ!

Méretek:

Súlya alapján a középmezőnyben foglal helyet: 20kg. Ez még azon a határon belül van amit a hordozható kategóriába sorolunk. Buszra, villamosra, autó csomagtartójába még berakható, de azért a 4. emeletre lift nélkül már nem vinnénk fel. Kategóriájához, súlyához képest egész kis méretűre összecsukható a Z8PRO roller.

Z8 PRO összecsukva

Mivel a markolatok is lehajthatók, így összezárva még kevesebb helyet foglal. A roller mérete összecsukva: 100cmx18cmx30cm

Menetkényelem:

A Z8PRO elektromos roller annak ellenére, hogy 8,5" illetve 8"-os átmérőjű kerekekkel rendelkezik meglehetősen komfortos. Ez köszönhető a 3" -os szélességű gumiköpenyeinek és a duplalengőkaros, állítható tekercsrugós első-hátsó felfüggesztésének, mely korábban csak a csúcskategóriának volt a sajátja.

Z8PRO első teleszkóp

 A talplemez hossza átlagos, de a hátsó alumínium öntvény taposó lemeznek köszönhetően egész nagy hely van a lábaknak. A talplemez szélessége átlagos, a kormányoszlop szöge közel merőleges és a kormány kellően széles. Ennek, illetve a fokozatmentesen állítható magasságú kormányoszlopnak köszönhetően kellően biztonságos, kényelmes érzetet ad a roller használata.

Teljesítmény:

A Z8PRO roller hátsó kerék hajtású 500W-os BLDC (egyenáramú kefenélküli) motorral rendelkezik.

Z8PRO motor

A hátsó kerék hajtás biztonságosabb az elsőnél, mert az egyébként tényleg ritkán előforduló motor hibák esetén a blokkoló kerék miatt nem fogunk fejreállni. Az 500W-os teljesítmény és a kisebb 8"-os kerékátmérő kellő dinamikát ad a rollernek 100 kg-os testsúlyig sík úton, vagy kisebb emelkedőkön közlekedve. A roller gyári limitált végsebessége 25 km/h. Ezt feloldva gyorsabb tempóra is képes, bár ez sok tényező függvénye (rolleres súlya, terepviszonyok, időjárási viszonyok, stb.) azért általában a 40 km/h-ás sebesség elérhető vele. A motor teljesítményét a kijelzőn 3 fokozatban állíthatjuk, illetve szervízünkben van lehetőség szoftveresen visszavenni a motor teljesítményét, ha nem szeretnénk, hogy túl gyors legyen a roller.

 

Hatótáv

A Z8PRO roller 48V, 15,6 Ah-ás Li-Ion akkumulátorral rendelkezik. A gyári specifikáció szerint akár 40-50 km-et is meg lehet a rollerrel 1 feltöltéssel tenni. A valóságban az elektromos rollerek hatótávja igen tág skálán mozog. A hatótávot rengeteg tényező befolyásolja:

- a rolleres súlya

- a kiválasztott motorfokozat

- a haladás sebessége

- terepviszonyok (sík útak emelkedők mértéke, aránya)

- az elindulások száma (pl. városi környezetben)

- külső hőmérséklet

- az akkumulátor belső hőfoka

- az út minősége (pl. homokos laza talaj vagy aszfalt)

- egyéb időjárási paraméterek (pl. szembeszél, de akár a téli, hidegebb, sűrűbb levegő is)

- használt gumiköpeny minősége, légnyomása

A sok befolyásoló tényező miatt a hatótávot csak becslésszerűen tág határok között lehet megadni, véleményünk szerint átlagos körülmények között valahol 30-35 km között lehet a valós hatótáv. Amivel biztosan tudunk számolni, az az akkumulátor kapacitása, mely jelen esetben 749Wh. Ezt az értéket érdemes összevetni más rollerekével, mert ha azok kisebb akkumulátorral vannak szerelve, akkor arányosan kisebb lesz a hatótávjuk. Bár nem kellemes, de azért akkor sincs nagy gond, ha lemerülne a roller akkumulátora, hiszen az ellenállás nélküli motorral szerelt rollert majdnem ugyanolyan könnyű hajtani, mint egy hagyományosat.

 

 

Kezelés

A roller kezelése egyszerű. Mindössze 3 gomb található a gázkarral egybeépített kijelzőn:

- "POWER" gomb: hosszan nyomva ki és be tudjuk kapcsolni vele a rollert, röviden nyomkodva, pedig a kijelző alsó során megjelenő adatok közt tudunk lapozni (Pl.: összkilométer, akkufeszültség, stb.).

- "+" gomb: hosszan nyomva a világítást tudjuk ki-be kapcsolni, röviden nyomkodva pedig a motor erejét tudjuk növelni.

- "-" gomb: röviden nyomkodva a motor erejét tudjuk csökkenteni.

Z8PRO kijelző

A színes kijelzőről leolvashatjuk az aktuális sebességünket, a megtett kilométert, a beállított motorerőt, illetve az akkumulátor töltöttségét. Az alatta lévő LED-es kijelzőn láthatjuk az akkumulátor aktuális feszültségét, illetve bekapcsolás után ide kell érinteni a kódkártyát, hogy az indításgátlót feloldjuk. 

 

Biztonság, fékek:

A beépített első-hátsó LED világítás elegendő fényerőt ad az éjszakai városi közlekedéshez. Az első és a hátsó kerékbe épített dobfékek kiválóak. A kormányoszlopba és a talplemezbe épített LED-es fények nem csak jól néznek ki, de rossz látási viszonyok közt is láthatóvá teszik rollerünket.

Extrák:

A színes LCD kijelző, USB-s töltőaljzattal és mutatóujj gázkarral van egybeépítve. A “mutatóujj” gázkar jóval hosszabb élettartamú, mint a régebbi típusú “hüvelykujj gázkarok”. Indításgátlás RFID kulcskártyával.

Szervízes szemmel nézve:

Masszív szerkezeti megoldások, komoly anyagvastagságok, nagy teljesítmény.

Ami pozitívum:

- Minőségi LG cellás akkumulátor

- Két év alatt még nem jött elő típushiba.

- A dobfék hosszú élettartamú, nem szokott probléma lenni vele.

És ami nem:

- Mint szinte az összes roller, érzékeny a vízre, a beázásra (nagy esőben inkább ne használjuk).

 

Összegzés:

Sportosan agilis, nagy hatótávú, kényelmes roller, csúcs technikával fűszerezve. Ha nem zavaró a 20 kg-os önsúly akkor 100 kg-os testsúlyig bátran ajánljuk. Teljeskörű alkatrész ellátás, szervízháttér, 36/12 hónap magyarországi garanciával (36 hónap a rollerre, 12 hónap az akkumulátorra), alkatrész ellátással, szervízháttérrel. Ezek a tulajdonságok ideális mindenes elektromos rolleré teszik a Z8PRO elektromos rollert.

 Az európai importőr oldalát ide kattintva érheted el.

Adatok
Motor (Watt):
600W
Motor típusa:
hátsó BLDC, Geared Hub Drive agymotor
Akkumulátor:
749Wh
Akkumulátor típusa:
Li-Ion 48V 15,6Ah (749Wh) LG cellás
Hatótáv:
Gyári érték: 40-50 km, tapasztalati érték: 30-35 km
Sebesség:
40 km/h
Kerékméret:
Elől: 8,5"x3" hátul: 8"x3"
Kijelző:
színes LCD, RFID indításgátlóval, mutatóujjas gázkarral, USB töltőaljzattal
Fékek:
elől-hátul dobfék
Méret összecsukva:
100cmx18cmx30cm
Lengéscsillapítás:
duplalengőkaros, állítható tekercsrugós első-hátsó felfüggesztés
Világítás:
LED csik a kormányoszlopban, LED-ek a talplemezben elől-hátul, féklámpa
Súly:
20kg
Maximális terhelhetőség (kg):
100
Extrák:
tempomat, RFID kódkártyás indításgátlás
Megjegyzés:
A sebesség és a hatótáv több tényező függvénye (pl. testsúly, töltöttség, domborzati viszonyok, hőmérséklet, stb.)
Cikkszám:
342T