Xiaomi roller, Ninebot roller, alkatrészek, tartozékok, szerviz

ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK, SZERVIZ

SUPER SOCO TC-max fekete-ezüst színű elektromos motorkerékpár (L3e- kategória)

A Super Soco család jelenlegi legerősebb tagja. A TC Max már nem számít segédmotornak (L3e kategóriájú motorkerékpár) bár külsejében, méretében egyezik a TC-vel, attól mégis lényegesen erősebb. Erejét az 5000W-os csúcsteljesítményű középmotorjának köszönheti, mely szíjhajtáson keresztül adja át az erejét a hátsó keréknek. A TC Max nyomatéka 170 Nm (hátsó keréken mérve), végsebessége 90 km/h, mely már képessé teszi akár a közeli városok közti ingázásra is. A motorban egy 72V45Ah (3240Wh) -ás, kivehető Li-Ion akkumulátor található. Ez az akkupack gyakorlatilag csupán 10%-al marad el a TC dupla akkumulátorjainak az összkapacitásától, így a hatótávja valahol 90 - 126km között található a felhasználás módjától függően. Végsebessége, hatótávja alapján egy igazi, korlátok nélküli városi, elővárosi motorkerekpárnak tartom, mely tökéletes lehet mindenki számára aki legalább A1-es jogosítvánnyal rendelkezik.

Nincs raktáron
1 999 000 Ft
Részletek

A Super Soco TC Max, azok motorkerékpárja, akik nem szeretik a korlátokat. Mivel már motorkerékpárnak számít, így szállítható rajta utas, és nem vagyunk vele száműzve a külső sávba, nem beszélve a 40 km/h-ás sebesség korlátozásról, mellyel a segédmotor kerékpárosokat sújtja - magánvéleményem szerint hibásan - a Kresz. Minden igaz rá amit az elektromos 2 kerekű járművekről tudunk: karbantartás mentes, környezetbarát, halk (bár a szíjhajtásnak van egy kis hangja), alacsony költségből üzemeltethető igazi élményjármű. Bár az ára a többi Soco modellhez képest magasabb, utánaszámolva láthatjuk, hogy ha a TC-t felszerelnénk Y-kábellel és pót akkumulátorral, akkor a TC max nem drágább. Viszont jóval nagyobb menetteljesítményt és komolyabb fékrendszert kinál.

Csíkos Zsolti videóját a TC-Max-ról itt tudod megnézni:

Ha nehéz a döntés, akkor javasoljuk fáradjon be üzletünkbe, ahol majd az összes Soco modell kipróbálható, a TC Max is. Várjuk szeretettel!

Adatok
Sebesség (km/h):
90
Motor típusa:
középmotor szíjhajtással
Motor csúcsteljesítmény:
5000W
Forgatónyomaték:
170Nm
Méretek:
1963mm x 710mm x 1047mm
Akkumulátor (Wh):
3240
Akkumulátor típusa:
Li-Ion 18650-es cellákból (72V/45Ah)
Vezérlés:
FOC (vektor szabályozás, max 60A)
Kijelző:
analóg/LCD
Hatótáv:
50 – 110
Kapaszkodó képesség:
17
Teherbírás:
150
Fékrendszer:
CBS fékrendszer
Extrák:
Távírányítós kulcs, riasztó, start indítógomb
Megjegyzés:
A sebesség és a hatótáv több tényező függvénye (pl. testsúly, töltöttség, domborzati viszonyok, hőmérséklet, stb.)
Cikkszám:
2165T