Kérdésed van? Hívj minket, szívesen segítünk! +36301205753

HUSKEEBIKE • ELEKTROMOS ROLLEREK, KERÉKPÁROK, MOTOROK SZAKÜZLETE

CRUSSIS E-COUNTRY 7.6 (27,5" - 522Wh - 19") fekete női elektromos kerékpár
CRUSSIS E-COUNTRY 7.6 (27,5" - 522Wh - 19") fekete női elektromos kerékpár
650 000 Ft

CRUSSIS E-COUNTRY 7.6 (27,5" - 522Wh - 19") fekete női elektromos kerékpár

Könnyed, 27.5"-os városi, alacsony átlépős, BAFANG középmotoros, vázba integrált 522Wh -ás akkumulátoros elektromos kerékpár, mely elérhető több vázméretben. Unisex modell. A CRUSSIS elektromos kerékpár családjának városi közlekedésre optimalizált darabja.

Raktáron
650 000 Ft
Részletek

CRUSSIS E-COUNTRY 7.6 elektromos kerékpár 19"

A CRUSSIS E-COUNTRY 7.6 elektromos városi kerékpárja kifejezetten modern - élénk megjelenésű kerékpár, integrált akkumulátor pakkal, magas alapfelszereltséggel, hagyományosan magas cseh minőségben.

 

Kényelem

A CRUSSIS E-COUNTRY 7.6 elektromos kerékpár alumínium vázának és 27.5"-os kerékméretének köszönhetően egyszerre könnyen kezelhető, ugyanakkor tempós haladásra is képes városi elektromos kerékpár. Az alacsony átlépésű, komfortos vázformának és a vázcsőbe integrált akkumulátor pakknak köszönhetően könnyű a le-fel szállás a kerékpárra. A 100 mm-es rugóutas első teleszkópnak, a komfort nyeregnek és a 51 mm széles gumi abroncsoknak köszönhetően kifejezetten kellemes a kerékpár menetkomfortja. A kifejezetten erős M400-as (80Nm!) BAFANG középmotor és a Shimano 8 sebességes láncváltója segítségével nem lesz emelkedő, mely gondot okozna. Letisztult, egyszerű, 5 fokozatú színes LCD-s kijelzője segítségével pontosabban beállíthatja a szükséges elektromos rásegítés mértékét.  A kerékpár vázába rejtetten integrált Li-Ion akkumulátor kapacitására sem lehet panasz: a 522 Wh-ás akkupakkal ideális esetben, akár 110 km-et is tekerhetünk egyhuzamban.

 

Felszereltség

Az alumínium vázas kerékpár, a nagy integrált akkumulátor pakk mellett a Shimano 8 sebességes láncváltójával, a Bafang legerősebb M400-as típusú  250W-os középmotorjával és a Suntour 100 mm! rugóutas első teleszkópjával van felszerelve. A megállásról a japán TEKTRO hidraulikus tárcsa fékei gondoskodnak, melyek elegendő fékhatást biztosítanak a városi környezetben.

 

Átvétel

A raktáron lévő kerékpárt - díjmentesen beüzemelve, menetre készen - átveheti üzletünkben, vagy megrendelheti kiszállítással is. Kiszállítás során a kerékpárt a gyári csomagolásában tudjuk futárszolgálattal küldeni. Ebben az esetben a kerékpárt Önnek kell beüzemeni, vagy beüzemeltetni.

 

 

További információk

Bármilyen felmerülő kérdés esetén készséggel állunk a rendelkezésére a 0630 120 5753-as telefonszámon. A CRUSSIS nemzetközi weboldalát itt találja: CRUSSIS electric bicycles, a többi CRUSSIS elektromos kerékpárunkat pedig itt találja: CRUSSIS elektromos kerékpárok

* Az aktuális hatótáv rengeteg tényező függvénye (pl.: testsúly, rásegítés mértéke, terepviszonyok, időjárási viszonyok, guminyomás, stb.), mely tág határok között mozoghat (pl. akár 10-160 km), ezért vásárlás előtt kérjük tájékozódjon, kérje kollégáink segítségét!

** Bár az adatok feltöltése során kiemelten törekszünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhat, hogy hibázunk, és téves adat, elírás jelenik meg az oldalon. Ezekért a hibákért felelősséget nem vállalunk! Kérjük a vásárlási döntés meghozatala előtt körültekintően tájékozódjon, kérje kollegáink segítségét!

 

Adatok
Váz:
alumínium
Váz jellege:
városi, alacsony átlépős
Váz méret:
19"
Kerékméret:
27,5"
Teleszkóp:
első, 100mm
Motor:
BAFANG MM G330 (250W/80Nm) középmotor
Sebesség:
25 km/h
Szenzor:
Nyomatékszenzor
Kijelző:
BAFANG LCD (DP C07.UART)
Rásegítés:
5 fokozat
Akkumulátor típusa:
Li-Ion (PANASONIC cellás, 36V, 14,5Ah, 522Wh, integrált)
Akkumulátor elhelyezése:
vázba integrált
Akkumulátor (Wh):
522
Hatótáv:
10 – 110
Fékek:
TEKTRO első-hátsó hidraulikus tárcsafék, HD-286 (180/160mm)
Váltó:
Shimano ACERA vagy SRAM X4 8 sebességes láncváltó
Extrák:
Séta asszisztens, első-hátsó sárvédő, csengő, kitámasztó, csomagtartó, első-hátsó akkumulátorról működő világítás
Megjegyzés:
A sebesség és a hatótáv több tényező függvénye (pl. testsúly, töltöttség, domborzati viszonyok, hőmérséklet, stb.)
Cikkszám:
732T